Referencer

Når vi løser en opgave for en kunde, er det med fokus på resultatet vi skal opnå, og den værdi der kan skabes hos kunden. Nedenfor kan du finde udvalgte referencer og kundeudtalelser.
H + H

H+H

Birch Ejendomme

Birch Ejendomme

Ytong

Ytong

Laudal Byg

Laudal Byg

Plus Montage

Plus Montage

Element Montøren

Element Montøren

KL Bug og Service

KL Byg og Service

FN Byg

FN Byg

Koncept Montage

Koncept Montage

BMC

BMC

Murerfirmaet Fuglsang Nielsen

Murerfirmaet Fuglsang Nielsen

PODEK har fokus på den gode løsning

En løsning fra PODEK skal være noget specielt – noget, du ikke finder andre steder. Det kræver vi af os selv, og vi går ikke på kompromis med vores løsninger.

Her finder du en række af vores referencer og kundeudtalelser. Med PODEKs status som kvalitetsleverandør til byggeindustrien med særskilt fokus på værktøj til forarbejdning af porebeton, har vi leveret et stort antal løsninger til dansk erhverv. PODEKs grundlæggende målsætning har været at lette arbejdsgangene for bl.a. montører og murere, der dagligt arbejder med porebeton.

Vi vægter den enkelte virksomheds behov, og sammensætter i tæt dialog med kunden en løsning, der både har øje for optimeret produktion, færre driftsproblemer, lettere arbejdsgange og mindre slidsomt arbejde. Efter vi har leveret løsningen, er vi naturligvis klar til at yde både support og servicering af dit materiel.

People working on laptops

Skal vi hjælpe dig med at finde en løsning?

Unikke løsninger, kvalitetsværktøj og reservedele til byggeindustrien.

Kontakt os