Lancering af ny Webshop

PODEK har i forbindelse med ny strategi valgt at optimere deres digitale tilstedeværelse med en ny hjemmeside og webshop. Hjemmesiden skal sammen med den stigende efterspørgsel sikre at PODEKs kunder og forhandlere kan varetage og erhverve produkter direkte samt opnå finansieringsløsninger indenfor udvalgte produkter med henblik på en 36 mdr. leje. 

Webshoppen vil både henvende sig til private, som står i et byggeri, hvor de ønsker at bruge porebeton elementer og specialværktøj fra PODEK til at udføre byggeriet. Her kan man som forbruger nu via webshoppen købe direkte og få det leveret indenfor 1-2 arbejdsdage eller bestille det hos de forhandlere som i dag anvender PODEK som deres foretrukne leverandør indenfor specialværktøj til porebeton.  

Alle vores B2B kunder kan i fremtiden købe direkte på webshoppen, og sikre at deres varer er klar til afhentning eller levering selvom bestilling foretages uden for åbningstid. Dermed sikrer PODEK et 24/7 forretningsgrundlag, som skal sikre at den travle hverdag ikke er en forhindring for at være kunde hos PODEK. 

Webshoppen tilbyder mere end 250 produkter og giver alle vores kunder et overblik over vores spændende sortiment indenfor specialværktøj til porebeton. 

Vi fastholder den gode service - dvs. vi har stadigvæk fokus på dig som kunde og den kvalitet vi leverer. 
Derfor er der også, som privatforbruger eller erhvervskunde, dedikeret faglighed og viden bag produkterne.

Vi vil med det nye digitale visitkort skabe et fremtidssikret PODEK med fokus på et 24/7 koncept, hvor kunder møder et fleksibelt og professionelt alternativ via en webshop, som kan håndtere deres ønsker og krav simpelt. 

Vi glæder os til 2022 hvor vi øger markedsføringen og dækningen af vores produkter til en bredere målgruppe i Danmark. Ønsker du at vide mere eller blive forhandler, er du velkommen til at kontakte os. 

Tak til Side-wak.dk for den nye webshop. Vi glæder os til det fremadrettede samarbejde. 

PODEK ApS. 

 

  • Webshop B2B
  • Finansieringsløsninger til slutkunder
  • Fokus på marketing og kommunikation